Etsitkö loma rahaa säästää ideoita? Ei ole mitään pahaa lomalla menojen talousarvioon. Emme voi matkustaa kuin rikkaat ja tutut.

Etsitkö loma varoja säästää ideoita? Ei ole mitään pahaa lomalla menojen talousarvioon. Emme kaikki voi matkustaa kuin rikkaat ja kuuluisat.

Golfmatka Hollantiin

Säästät ympäri vuoden saada rahaa hyvin ansaittu loma. Haluat venyttää loma menojen budjetti, mutta silti nauttia itse. Kuulostaa erinomaiselta suunnitelmalta. Auttaa sinua ulos Olen yhdessä joitakin loma dollaria säästää, että toivon, että löydät hyödyllistä .

Jos sinulla on tietty kohde mielessä kannattaa valmistautua . Tutki nähtävyyksiä ja tiloja. Selvitä, mitä erikoisuuksia tai alennuksia heillä voi olla menossa. Etsi muita tekemistä tai nähdä lähistöllä varmistaa, että voit hyödyntää erinomaisesti aikaa ja vähentää käynnissä paikasta toiseen.

Suunnittele lomasi off season. Voit yleensä saada paljon parempia tarjouksia paljon asioita, kuten lentoliput, hotellit, autonvuokraus, risteilyt ja paljon muita asioita.

Kun sinulla on ystäviä tai sukulaisia lähellä määränpäähän miettiä kysyä niitä, kun voit pitää heidän kanssaan. Älä kuitenkaan ole freeloader. Vaikka tuet maksaa elintarvikkeita ja eri kulut isäntä aiheutuu, se on silti erinomainen loma käteistä säästö käsite.

Ministeri Tuppurainen

Jos lennät yrittää suunnitella matkasi, kun liput ovat perinteisesti edullisia . Se olisi helmikuu kautta touko-syyskuussa joulukuussa (paitsi viikkoa ennen kiitospäivää yhdessä kahden viikon ajan ennen joulua). Yritä ohjata pois lentävät perjantai-iltapäivisin, koska tämä on usein vilkkain aika viikolla lentoyhtiöille.

Ateriat ehkä kalliita ravintoloissa, joten voit säästää rahaa pakkaamalla ruokaa tielle.

Kun syöt ulos yrittää välttää paikkoja, jotka selvästi tarjoavat matkailijoille. Etsi, missä paikalliset ihmiset syövät. Kysele vähän. Pienemmät perheomistuksessa olevat paikat useammin kuin ei ole enemmän ruokaa edullisemmin. Saatat joutua menemään vain pieni määrä pois tieltä, mutta se on yleensä kannattavaa joitakin loma dollaria säästöjä.

Hotellit ovat yleensä paljon kalliimpia lähempänä saat tärkein nähtävyys. Pienellä suunnittelulla löydät erinomaisen tasapainon kustannusten ja matkan välillä.

Kun poiminta hotellit eivät vain mene luokitukset. Vertaa niiden tarjoamia mukavuuksia. Tyypillisesti huomaat, että et todellakaan halua jokaista, jonka 4 tähden hotelli tarjoaa, ja voit tehdä erittäin mukavasti kolmen tähden… parhaat kustannukset!

Harkitse ostaa tai vuokrata RV. Matkustat omaan tahtiisi. Ruoanlaitto ja kylpyhuoneet ovat yleensä noin . Voit tavata paljon muita ystävällisiä RVers jotka yleensä mielellään osoittaa parasta resurssia .

Kun matkustat ajoneuvolla, voit säästää polttoainetta vuokraamalla pienemmän polttoainetehokkaan mallin. Pakkausvalo, ketteryyden vähentäminen ja oikean rengasilmapaineen huolehtiminen vähentävät myös kaasukustannuksia.

Varmista, että autosi on valmis matkaa varten. Hyviä renkaita, öljynvaihtoa, viritystä ja kaikkea hyvää. Se pahus paljon halvempaa ja suotuisampaa käsitellä näitä asioita ennen kuin menet mieluummin tiellä jonnekin.

Tutustu linja-autojen, junien tai vaunujen paikallisliikennejärjestelmään. Nämä voivat olla huomattavasti halvempaa kuin käyttämällä taksit.

Camping on erinomainen loma käteistä säästää ajatus. Leirintäalueella on paljon. Ne ovat halpoja ja saatat päätyä kokemukseen, joka outshines mitään se on saavutettavissa hankkia fancy hotelli.

Suunnittele aktiviteetteja, jotka eivät vaadi hyvää rahanostoa. Vaellus ja uinti ovat erittäin hyviä. Suuret teemapuistot ovat niiden valitus, mutta on mahdollista todella käydä läpi rahaa näissä paikoissa.