Budjettimatkailussa ei ole kyse vain keinojen löytämisestä vähemmän. Lähtökohtana on olla yhtä hauskaa, kun menoja vähemmän. Seuraavassa on muutamia vinkkejä, joiden avulla pääset alkuun, ja sen jälkeen ehdotus siitä, miten thi …

Budjettimatkailussa ei ole kyse vain keinojen löytämisestä vähemmän. Lähtökohtana on olla yhtä hauskaa, kun menoja vähemmän. Seuraavassa on muutamia vinkkejä, joiden avulla pääset alkuun, ja sen jälkeen ehdotus siitä, miten ajatella matkustamista.

Tervetuloa Nuorten mielenterveystaloon

Harkitsetko pitkää matkaa? Haluat ehkä vuokrata asunnon mielenkiintoisesta kaupungista. Teimme tätä kaksi kuukautta Tucsonissa. Se pelasti meidät vähintään 600 dollaria kuukaudessa, verrattuna jopa halvempiin motelleihin. Oli hauskaa olla “home base ” meidän matkustaa, josta otimme päiväretkiä Meksikoon ja tai jopa Mount Lemmon, kauimpana-etelä hiihtokeskus maassa. Monissa kaupungeissa on huoneistoja, jotka on kalustettu ja saatavilla kuukausittain.

Yleensä se on matkaosa matkustaa, joka maksaa eniten. Tämä johtuu kaasun kustannuksista, kätevästä pikaruokasta ja kalliista hotelleista, jotka sinun on pakko maksaa, kun et vain voi ajaa pidemmälle. Joten jos löydät paikan, jossa on kohtuullinen motelli, ja paljon tekemistä alueella – pysy jonkin aikaa! Huomaamme, että paikka tulee mielenkiintoisemmaksi, kun sinulla on muutama päivä tutkia sitä.

Koska kasvava suosio RV (huviajoneuvo) boondocking, BLM on alkanut luoda alueita pidempään oleskeluun, erityisesti Arizonassa. Heillä on lupamaksu on noin 140 dollaria nyt. Vaikka voit silti pysäköidä RV ilmaiseksi useimmille BLM ja National Forest maa, maksaa maksualueilla tarkoittaa, että saat pysyä jopa kuusi kuukautta (ilmainen oleskelu on rajoitettu kaksi viikkoa). Käytettävissä on myös pumppuasemia, roskiksia ja vettä. Lisätietoja on BLM:n Arizonan web-sivustossa.

Budget Travel Pikavinkit

Liittovaltion vero lentoliput ei ole maksettava, jos olet lennolla yhdestä kaupungista Yhdysvalloissa toiseen, jotta kiinni merentakaisten lennon. Näytä lippusi toiseen maahan edustajalle, jotta vero poistetaan.

Saatat pystyä saamaan vanhempi alennus, jos olet 65 tai vanhempi. Kysyä. Jos käytät internet-sivustoa lippujen etsimiseen, ne eivät välttämättä sisällä näitä tietoja, joten saatat joutua soittamaan suoraan lentoyhtiöön. Äskettäin Expedia.com sisällyttänyt ruutuun valintaruudun, jonka avulla voit tarkistaa, onko olet yli 65-kokoinen.

Halvempia hotellihuoneita, käytä kuponki kirjoja huoltoasemilla pitkin valtateitä. Olemme melkein aina löytäneet hyviä tarjouksia käyttämällä näitä. On harvinaista, ettei johtaja kunnioita kuponkia. Yleensä, vain jos he ovat täysin täynnä, he kieltäytyvät. Lue kuitenkin pienellä painettu. He veloittavat usein enemmän tietyistä päivämääristä tai kahdesta ihmisestä.

Edellä on hyvä esimerkki siitä, miten matkustaa halvalla uhraamatta mitään. Sama huone on usein 20 dollaria enemmän ilman kuponki, ja sinun täytyy pysähtyä kaasun joka tapauksessa, joten miksi ei napata niitä kuponkikirjoja? Säästä huone muutaman yön ja voit maksaa toisen päivän lomaa. Vain pitää silmäsi auki mahdollisuuksia, kuten tämä on yksi avain talousarvioon matkustaa.