Lentoyhtiöt ovat ruuvaamalla sinua matkatavaroiden maksuja, mukavuusmaksut, ja loma lisämaksut, lue tämä selvittää, miten käsitellä tätä kaikkea. Mitä voit tehdä, et voi saada mihinkään maksamatta fli …

Lentoyhtiöt ovat ruuvaamalla sinua matkatavaroiden maksuja, mukavuusmaksut, ja loma lisämaksut, lue tämä selvittää, miten käsitellä tätä kaikkea.

Mitä voit tehdä, et pääse mihinkään maksamatta lennon – se on selvää. Mutta tarkoittaako tämä sitä, että lentoyhtiöiden on hyödynnettävä riippuvuuttamme palveluistaan? Näyttää siltä, että vastaus on kyllä. Parin viime vuoden aikana lentoyhtiöt ovat keksineet uudempia ja mielenkiintoisempia tapoja saada meidät, heidän asiakkaansa, maksamaan enemmän. Muutama dollari täällä, muutama dollari siellä, he keksivät keinon. Ne ovat melko luovia siitä ja se ei näytä se on lopettamassa. Mistä me oikein puhumme? Jatka lukemista.

Tarkistaminen Laukut

Noin vuosi sitten, US Airways käyttöön kaksitasoinen maksu käsitellä tarkistaa laukkusi. Jos et maksa lentoasi verkossa, sinun on maksettava ylimääräinen $5, kun pääset lentokentälle. Lentoyhtiöt kutsuvat tätä alennusta online-asiakkaille, mutta se on itse asiassa päinvastoin. Kaikki ne ihmiset, jotka eivät ajattele tai tiedä maksaa verkossa saada veloitetaan ylimääräistä 5 dollaria. Ja tietenkin, kuten aina tapahtuu liiketoiminnassa, yksi yritys aloittaa pallon liikkuvan. Nyt United, Delta, Hawaiian ja Continental kaikki veloittaa, että ylimääräinen 5 dollaria.

Maksut teidän ottaa omaisuutesi kanssa kone on noussut myös, ja vielä enemmän kansainvälisiä lentoja. Saatat maksaa jopa 25 dollaria ensimmäinen matkalaukku, jos olet lentävät lähempänä kotia, mutta lentää Yhdysvalloista Eurooppaan tai muihin merentakaisiin kohteisiin ja voit maksaa missä tahansa jopa 60 dollaria toisen pussin tarkistat.

Nykyään on vain kaksi lentoyhtiötä, joiden avulla voit tarkistaa matkalaukut ilmaiseksi; Jet Blue (mutta vain ensimmäinen laukku) ja Lounais (kaksi pussia). Mukava tietää, että on vielä pari lentoyhtiötä, jotka tekevät asioita vanhalla tavalla. . .
On hyvä tarkistaa aina verkossa ajan tasalla olevat lentoyhtiömaksut. Ja kun tutkit asiaa, muista, että lentoyhtiöt löytävät muita palveluja veloittaa meitä. Kun peruutat tai vaihdat lippusi, sinua veloitetaan, ja joillakin lentoyhtiöillä on myös kaksitasoinen järjestelmä. Kolme lentoyhtiötä, joilla on niin kaksitahoinen hintarakenne muutosmaksuja ovat Alaska, Spirit, ja Virgin America. Lentoyhtiöt tekevät paljon helppoa rahaa, koska ihmiset niin usein muuttaa suunnitelmiaan.
Entä maksut itse? Luonnollisesti ne pitää menossa ylös …. joskus hieman hitaammin, joskus nopeammin …. meidän tarvitsee vain odottaa ja nähdä, kuinka korkealle ne nousevat tänä vuonna.

Käsilaukkuja

Luulitko voivasi ottaa pienen käsimatkalaukun lennolle ilmaiseksi? Tämäkin alkaa muuttua. Tänä vuonna Henki alkoi periä maksuja jopa 45 dollaria, että laukku haluat pitää kiinni eikä tarkistaa. Vain pieni käsilaukku, joka voidaan sijoittaa istuimen alle, ei latauta.
Mitä tämä tarkoittaa? Kuten sinä, odotamme, jos muut lentoyhtiöt liittyvät puolueeseen. Jos niin käy, käsimatkatavarat voivat olla tulevaisuuden tie. Tämä kuulostaa hieman liikaa – on jopa yksi Yhdysvaltain senaattori taistelevat näitä maksuja. Toivotaan, että hän onnistuu saamaan äänensä kuuluviin.

Loma lisämaksut

Oli paljon puhetta, kun muutama lentoyhtiö alkoi lisätä lisämaksu jopa 15 dollaria, kun lentää lomalla tai juuri ennen lomaa. Jotkut väittävät, että nämä maksut eivät ole oikeastaan ylimääräistä, koska joka tapauksessa lennon hinta nousee jonakin niistä päivistä. Ajattele sitä tällä tavalla, he nostavat hintaa tiettyjä lentoja nostamatta hintoja kaikille lennoille. Joka tapauksessa selität sen, maksat enemmän. Lentoyhtiöt veloittivat asiakkailtaan ensin joulu- ja kiitospäivän lomalentojen lisämaksun. United, US Airways, American, Continental ja Delta kaikki päättivät jatkaa tämän lisämaksun periminen kautta 2010, jotta ihmiset matkustavat kevätlomalle tai Muistopäivä juuttui sen kanssa. Näyttää siltä, että lomamaksu ei mene minnekään.
Ehkä luulet, että tämä lisämaksu ei vaikuta sinuun, mutta se voi varmasti täsmätä, jos lennät ryhmän kanssa. Jälleen paras neuvo on tarkistaa verkossa ennen varauksen lennon. Paluumatkalla lomalomalta, se voisi todella tehdä eron voit lentää kotiin päivä, joka ei ole näitä ylimääräisiä maksuja. Vertaa eri päivien hintoja huolellisesti.