Suunnitteletko äskettäin Eurooppa-matkaa? Eurooppa on maanosa, jolla on monipuolinen kulttuuri, jossa voit vierailla museoissa, taidegallerioissa, kauniissa rannoissa; lumivalkoinen vuorijono, historialliset monumentit …

Suunnitteletko äskettäin Eurooppa-matkaa? Eurooppa on maanosa, jolla on monipuolinen kulttuuri, jossa voit vierailla museoissa, taidegallerioissa, kauniissa rannoissa; lumivalkoinen vuorijono, historiallisia monumentteja ja paljon muuta. Näiden ominaisuuksien vuoksi Eurooppa on nyt yksi suosituimmista kohteista, joissa ihmiset rakastavat vierailla ja viettää lomansa.

Vaikka Euroopassa on rajattomasti nähtävyyksiä, joissa voit vierailla, mutta jotkut niistä ovat yksinkertaisesti unmissable kun kiertueella Eurooppaa. Tässä on luettelo niistä paikoista, jotka sinun täytyy käydä euroopan kiertueella.

Stonehenge

Stonehenge sijaitsee Englannin lounaisosassa lähellä Salisburya. Se on rengas esihistoriallisia kiviä sijoitettu niin taiteellinen tyyli, että tulet hämmästymään, että miten tällaiset kivet oli veistetty niin täydellisyyttä. Nämä kivet ovat noin 4000 vuotta vanhoja. Aiemmin nämä kivet olivat tiheän metsän peitossa. Olet ehkä nähnyt nämä kivet monissa Hollywood-elokuvissa samoin.

Roomalainen Colosseum

Rooma, Italian pääkaupunki on paikka monia historiallisia monumentteja Rooman valtakunnan. Roomalainen Colosseum on yksi tällainen luovuus muinaisina aikoina, joka on edelleen paras arkkitehtuuri. Kun käytetään brutaaliturnauksia tämä on nyt suurin matkailukohde Roomassa.

Italian rannikko

Italian rannikkoa ei saa hukata Euroopan kiertueella. Vaikka on olemassa monia rantoja, mutta kaksi parasta ovat Coast pohjoiseen, joka on noin ryhmän kalastajakyliä (Cinque Terre) ja toinen on Amalfin rannikolla lähempänä Sorrento. Nyt voit päättää, kumpi vierailla kuin ensimmäinen on kuuluisa melko satamissa ja toinen on tunnettu kauniista rannikkoteitä.

Eiffel-torni

Eiffel-torni Pariisissa, Ranskassa ei tarvitse esittelyä. Tunnetaan ikoni Pariisin tämä on yksi kauneimmista rakennuksista, joka on yhtä hämmästyttävä nojalla arkkitehtuuria. Alun perin rakennettu väliaikainen rakenne, se on nyt yhtä pysyvä piirre Pariisin kuin Riemukaari tai Champs Elysees.

Dordogne

Jos olet keskiaikaisen historian rakastaja, kuin Dordogne on paikka, jossa voit vierailla Eurooppa-kiertueella. Se oli raja Englanti ja Ranska keskiajalla. Rajalla on monia linnoja.
Näiden lisäksi Eurooppaa kutsutaan myös junaverkoksi, joka yhdistää monia kohteita Euroopassa. Voit vaeltaa Euroopassa helposti ja kohtuuhintaan.